Drukāt

"Carnikavas Jaungada džudo turnīrā 2018" piedalās bērni un jaunieši no visas Latvijas un arī no Lietuvas

.

1-IMG 676020.-21.janvārī Carnikavā notika starptautiskais Jaungada džudo turnīrs, kurš ir īpaši populārs ne tikai Latvijas, bet arī Baltijas valstu sportistu vidū. Sacensības organizēja Carnikavas sporta centrs, turnīru tiesāja un apkalpoja Latvijas Džudo federācijas tiesneši, līdz ar to sacensību kvalitāte bija ļoti augstā profesionālajā līmenī.
Sacensībās dalību ņēma arī daži carnikavieši un uz tatami stājās Maksims Volodjko, kurš U12 (līdz 23kg) grupā izcīnīja 1.vietu, Sandis Henrijs Grīns (U16 līdz 73kg) izcīnīja 3.vietas, savukārt Linards Līcītis U12 (līdz 27kg) palika 5.vietā. Nedaudz nepaveicās Artjomam Dmitrijevam U10 (līdz 26kg), kurš palika 7.vietā, savukārt 9.vietās palika Daniels Volodjko (U14 līdz 50kg), Nikas Purpišs (U12 līdz 42kg) un Viesturs Gerke (U10 līdz 26kg).
Kopumā sacensībās piedalījās 28 klubi un pēc izcīnīto medaļu skaita 1.vietu izcīnīja Ādažu BJSS, 2.vietu Jelgavas BJSS, bet trešajā vietā ierindojās V.Zeļonija SS.
Lielu paldies Carnikavas sporta centrs saka mūsu džudo trenerim Leonīdam Kuzņecovam, kurš popularizējis džudo, piesaistījis lielu dalībnieku skaitu no visas Latvijas un palīdzējis veiksmīgi noorganizēt šīs sacensības. Paldies! 
 Share on Facebook Tweet