Drukāt

Carnikavas 3x3 ielu basketbola un florbola turnīra I posma rezultāti

.

IMG 146929. jūlijā Carnikava sporta kompleksā tika aizvadīts 1. posms "3x3" ielu basketbola un florbola turnīros. Līdztekus šīm sacensībām norisinājās sportiskās aktivitātes velo veiklības sacensībās, basketbola trīspunktu metienu konkurss un florbola precizitātes metienu konkurss.
 
Abas komandu spēles turnīrā norisinājās divās vecuma grupās – 2003. gadā dzimušie un jaunāki, kā arī 2002. gadā dzimušie un vecāki.
 
Jauniešu grupā florbolā uzvarēja komanda "Liec iekšā", otrajā vietā – "Upmales buļļi", trešie – "Bumbiņa", savukārt basketbolā pirmā vieta komandai "Bīsti", otrā –
"Upmales buļļi".
 
Pieaugušo grupā norisinājās spraigas cīņas abos sporta veidos. Florbola turnīrā, lai svinētu uzvaru kopvērtējumā, bija jāizcīna divas uzvaras. Finālā "Carnikavas Snaiperi" cīnījās pret komandu "PS". Pirmo spēli ar 7:4 uzvarēja "PS", bet otrajā pamatlaiks noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu 3:3. Pēcspēles soda metienos precīzāki izrādījās "PS", kas svinēja uzvaru visā turnīrā.
 
Ielu basketbola turnīrā sacentās sešas komandas, un katra komanda izspēlēja vienu spēli ar katru no pretiniekiem. Pirmo divu vietu ieguvēji automātiski kvalificējās pusfinālam, savukārt atlikušās četras komandas izspēlēja ceturtdaļfināla spēles. Pusfinālā tikās apakšgrupas uzvarētāji – "Osis" pret "Tennis.lv" un "Ca Mix" pret "Ko te notiek". Pirmajā pusfinālā pārāki bija komandas "Osis", bet otrajā – "Ko te notiek", un abas komandas tikās finālā. Spēlē par pirmo vietu izvērtās saspringta, un rezultātā ar 15:13 pārāki bija "Oša" spēlētāji. "Tennis.lv" un "Ca mix" aizvadīja spēli par trešo vietu, kurā ar 15:11 uzvaru svinēja "Tennis.lv".
 
Velo veiklības sacensībās, kurās bijā jāpārvar dažāda veida šķēršļi un apgrūtinājumi, pirmo vieta ieguva Mikus Ozoliņš, otro – Edgars Ralovecs, trešo – Enno Ozoliņš, bet Letīcija Liepiņa par cīņassparu ieguva speciālbalvu.
 
Visas dienas garumā norisinājās cīņa par precīzākā "trīspunktnieku" guvēja titulu. Katram dalībniekam bija jāveic desmit metienu. Priekšsacīkstēm ar pieciem precīziem metieniem finālam kvalificējās pieci dalībnieki. Metienu finālsērijā veiksmīgākais bija Rolands Dovgjallo, kam izdevās četri precīzi metieni.
 
Florbola precizitātes metienu konkursā visveiksmīgākais bija Jānis Blažēvics ar kopumā gūtiem deviņiem punktus, kuram trīs metieni no pieciem bija precīzi.
 
Paldies pasākuma atbalstītājiem un rīkotājiem – "White Glo", "Miķeļa alus", "Bioderma", kā Sarmim Ozoliņam, Arnim Rozītim un patīkamās noskaņas radītājam DJ Jānim Kozlovskim.
 
E. Krūms
 
 Share on Facebook Tweet