Drukāt

Jaunajiem orientieristiem lieliski panākumi seriāla “Vasara magnēts 2018” kopvērtējumā

.

Krista GarminArī šogad vasaras sezonā no aprīļa līdz oktobrim katru nedēļu norisinājās tautas sacensības orientēšanās sportā "Magnēts", un sezonas noslēguma pasākumā 7. oktobrī Ropažos veiksmīgākos sportistus apbalvoja vairākās nominācijās.
 
Kopumā sezona laikā Pierīgā aizvadīts 81 sacensību posms, kuros savus spēkus orientēšanās prasmēs varēja izmēģināt un attīstīt gan lieli, gan mazi neatkarīgi no sportiskās pieredzes un vecuma.
 
Priecājamies, ka arī šosezon carnikavieši "Magnētā" izcīnījuši godalgotas vietas. Uz pjedestāla W10 grupā kāpa Krista Grantskalna, kura kopvērtējumā izcīnīja 2. vietu. Savukārt Grieta Granstkalna, Rūdolfs un Roberts Graudiņi, Daņila Gaļejevs pilnveidoja prasmes un attīstīja savas spējas starp vecākiem dalībniekiem, startējot attiecīgi W14 un M14 grupās. Jaunie orientieristiem izdevās apliecināt savu meistarību – W14 grupas kopvērtējumā Grieta Grantskalna izcīnīja 3. vietu, bet M14 grupā Rūdolfs Graudiņš bija kopvērtējumā trešais, Roberts Graudiņš – piektais.
 
"Magnēta" dalībnieki, sasniedzot nolikumā noteikto kārtu skaitu, piedalās arī Lielās balvas izlozē. Šogad jauniešiem WM8–WM18 grupās bija iespēja iegūt divus visjaunākos GARMIN pulsometrus "Forerunner 645 Music", ko dāvināja Garmin oficiālais izplatītājs Latvijā SIA "Bajtel". Šoreiz veiksme uzsmaidīja Kristai Grantskalnai, kura savā īpašumā ieguva vienu no pulsometriem. Sveicam carnikaviešus un novēlam sasniegt jaunas orientēšanās sporta virsotnes!
 
Carnikavieši izcīnīja godalgotas vietas arī citās vecuma grupās. Visi rezultāti ŠEIT.
 
Apbalvošanas ceremonijas foto ŠEIT.
 Share on Facebook Tweet