Drukāt

Carnikavas basketbolistiem novembra izskaņā divas pārliecinošas uzvaras LBL3 turnīrā

.

Basis npvembris 80022. novembrī Carnikavas basketbolisti viesojās Valmierā, kur aizvadīja spēli pret vietējo BK "ViA-3". Uzvaru spēlē pārliecinoši izcīnīja viesi – 71:110, un mūsu basketbolisti mājinieku jaunajiem spēlētājiem pat neļāva uzvarēt nevienā no ceturtdaļām.
 
Carnikavas komandā rezultatīvākie šajā mačā bija Jānis Ābols un Rolands Dovgjallo ar gūtiem 26 punktiem, 17 punkti un 12 bumbas zem groziem Kristapa Brieža kontā, Mikus Pureniņš guva 16 punktus. Jāatzīmē arī Kaspara Siliņa deviņas rezultatīvās piespēles.

27. novembrī mājas spēlē Carnikavā pret komanda no Līvāniem mūsējie pēc spēles pirmā puslaika bija izvirzījušies vadībā ar 40:26. Otro puslaiku aizvadot ar vēl lielākiem "apgriezieniem", rezultāts punktu attiecība bija 69:22, un spēli komandas noslēdza ar 109:48. Carnikaviešu rindās 23 punkti R. Dovgjallo kontā. J. Ābols guva 19 punktu, Dāvis Siliņš – 14.

11. decembrī komanda aizvadīs savu pēdējo mājas spēli šajā gadā, uzņemot Carnikavā BJBS "Rīga/Pārdaugava". Nāc uz spēli un atbalsti mūsu basketbolistus, spēles sākums plkst. 20.30.
 
R. Rullis
 Share on Facebook Tweet