Drukāt

Florbolisti arī decembrī paliek uz panākumu takas

.

Florbols decembris mazsFlorbola kluba "Carnikava" spēlētāji decembrī ar panākumiem aizvadījuši abas spēles Rīgas Atklātajā čempionātā florbolā, nostiprinoties turnīra tabulas līderu trijniekā.
 
3. decembrī carnikavieši savā laukumā uzņēma Armijas florbola klubu (AFK) gūstot panākumu ar rezultātu 12:7. Pēc smagnēja sākuma, pirmajā periodā esot vadībā tikai ar vienu vārtu pārsvaru, atlikušajā spēles daļā carnikavieši iekrāja drošu pārsvaru, neļaujot pretiniekiem pietuvoties vairāk kā par četru vārtu guvumu. Mājinieki demonstrēja teicamu komandas sadarbību, un pie rezultativitātes punktiem spēlē tika gandrīz visi laukuma spēlētāji.
 
Savukārt 13. decembrī mūsējie izbraukuma spēlē Rīgā tikās ar sīksto "Blindsave" vienību, pret kuru iepriekš carnikavieši, pagājušajā sezonā spēlējot viesos, ir piedzīvojoši gan sāpīgu sagrāvi ar 3:9, gan guvuši smagu uzvaru 14:12. Arī šī spēle nebija vienkārša, un mūsu florbolisti guva uzvaru ar minimālu pārsvaru 4:2.
 
Pēc pirmā perioda nonākuši iedzinējos, otro periodu carnikavieši uzvarēja ar 3:0 un ielika pamatu uzvarai visā spēlē. Esot vadībā ar 4:1, mūsu florbolisti piedzīvoja kritisku brīdi spēlē: vispirms mājinieki samazināja rezultāta starpību, bet minūti un 10 sekundes pirms spēles beigām uz FK Carnikava vārtiem tika nozīmēts soda metiens. Par laimi carnikaviešu vārtsargs Edgars Doniņš bija uzdevumu augstumos, atvairot šo metienu, un mūsu florbolisti aizvadīja mača izskaņu līdz drošai uzvarai.
 
Lielisku spēli demonstrēja viens no uzbrukuma līderiem Dēvids Osītis, kurš piedalījās visos četros carnikaviešu vārtu guvumos (2+2), bet Ivo Videjum divi svarīgi vārtu guvumi otrajā periodā.
Pēc 10-12 aizvadītām spēlēm carnikavieši šobrīd turnīra tabulā atrodas starp trim līdervienībām.
 Share on Facebook Tweet