Drukāt

No 12. maija atsāks treniņus, ievērojot valdības un epidemiologu noteiktos ierobežojumus

.

Olimpiska diena-7250Turpinot novērot kritumu Covid-19 saslimstībā, valdība ceturtdien, 7. maijā, lēma pagarināt ārkārtējo situāciju Latvijā līdz 9. jūnijam, vienlaikus mīkstinot sociālās distancēšanās pasākumus. No 12. maija tiks mazināti ierobežojumi arī sporta jomā, vienlaikus obligāts priekšnoteikums šo ierobežojumu mazināšanai būs stingra distancēšanās, epidemioloģisko drošības pasākumu ievērošana arī turpmāk.
 
Klātienē varēs organizēt sporta treniņus, kur vienā treniņgrupā organizēti pulcējas ne vairāk kā līdz 25 personām.
 
Terniņos būs jāievēro šādi nosacījumi:
- treniņa laiks iekštelpās nedrīkst pārsniegt trīs stundas, ārtelpās - bez laika ierobežojuma;
- treniņu dalībniekiem jāievēro savstarpēja 2 m distance;
- nedrīkst pārklāties dažādu treniņgrupu plūsmas;
- sporta nodarbībās nedrīkst iesaistīties bērni, kas ir jaunāki par septiņiem gadiem;
- treniņus jāvada personai, kura atbilst normatīvajos aktos par sporta speciālistu sertifikāciju noteiktajām prasībām;
- visiem treniņa dalībniekiem jāievēro sporta norises vietas pārvaldnieka un treniņa vadītāja norādījumi, tai skaitā attiecībā uz personu plūsmu ierobežošanu atbilstoši sporta norises vietas ietilpībai.
 
No 12.maija Carnikavas sporta kompleksā atsāksies Carnikavas sporta pulciņu nodarbības, kuru laikā tiks ievēroti visi valdības un epdemiologu izvirzītie nosacījumi.
 
Futbola treniņi norisināsies uz dabīgā zālaja laukuma Carnikavas stadionā, vieglatlētika - stadiona celiņos un teritorijā. Sporta zālē un stadionā notiks treniņi florbolistiem un basketbolistiem. Savukārt riteņbraukšanas un orientēšanās treniņi norisināsies brīvā dabā Zibeņu trases apkaimē un dabas parkā "Piejūra".
 Share on Facebook Tweet