Drukāt

Carnikavas jaunieši pārstāv novadu Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiādē.

.

DSC 0908 copy

Laikā no 3.līdz 5.jūlijam Valmierā un Cēsīs norisinās Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiāde, kurā piedalās Carnikavas novada komanda 12 sportistu sastāvā un pārstāv tādus sporta veidus kā brīvā cīņa, džudo, golfs un jātnieku sports.

 Viskuplākais sportistu skaits mums ir džudo – cīņā par medaļām ar Latvijas spēcīgākajiem džudistiem iesaistīsies Uldis Nartišs, Artūrs Nartišs, Mareks Markāns, Edžus Straujups un Artūrs Ērglis. Brīvajā cīņā cīnīsies divas meitenes – Serafima Nazarova un Daira Krope.

Carnikavas novada godu golfa laukumā aizstāvēs Helēna Kate Hamina un Artūrs Jānis Ņikitins. Carnikavas vārds izskanēs arī Kocēnos, kur Elza Timofejeva, Gundega Gerke un Sabīne Saļma piedalīsies jātnieku sacensībās.

Olimpiādes atklāšanas parāde norisināsies šovakar Valmierā, kur kopā ar sportistiem parādē dosies Carnikavas novada domes priekšsēdētāja Daiga Jurēvica, Centrālās administrācijas vadītājs Imants Pastors un Carnikavas sporta centra vadība.

Visa informācija par Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiādi – www.olimpiade.lv Par mūsu sportistu sasniegumiem olimpiādes laikā iespēju robežās ziņosim Carnikavas sporta centra mājas lapā un sociālajos tīklos.

Turam īkšķus par mūsu novada sportistiem!

 Share on Facebook Tweet