Drukāt

Carnikavas volejbola komanda uzlabo sniegumu

.

CA_volley_team.jpgŠogad Carnikavas volejbola komanda ar Carnikavas novada domes atbalstu aizvadīja savu 2. sezonu Entuziastu Volejbola Līgā (EVL). Kā jau daudziem sportistiem arī volejbolistiem nevar salīdzināt pašu pirmo sezonu ar tālākajām sezonām, jo progress vienmēr ir nepieciešams. Ja pagājušogad uz spēlēm dažreiz knapi savācās 6 cilvēki, tad šogad jau sezonas beigās uz katru spēli bija jāizvēlas sastāvs. Tātad ir interesenti par šo sporta veidu mūsu novadā!
 
Protams sezonas sākums nebija pats spīdošākais, jo pirmās spēles jau notika oktobra sākumā, kad vēl nebija bijusi iespēja izmantot Carnikavas pamatskolas sporta zāli, kurā bija ieilguši remonti. Tāpēc praktiski laukumā uz pirmajām 2 spēlēm gājām bez iepriekšējas saspēles un kopīgiem treniņiem. Protams arī potenciālie spēlētāji vēl nebija apzināti un sastāvs tapa tikai aptuveni mēneša laikā.
 
Ja pašā sezonas sākumā nebija ne saspēles, ne kombinācijas, tad jau sezonas beigās praktiski katram komandas spēlētājam bija sava pozīcija laukumā, kas nozīmē, ka visi bija apguvuši savas pozīcijas un progresēja. Carnikavas komanda startēja EVL 3. līgā ar 8 citām komandām. Sezonas laikā tika izspēlētas 2 spēles ar katru komandu. Sezonas noslēgumā pirms play-off spēlēm Carnikava bija jau 6. vietā, kas jau ir liels progress, salīdzinot ar iepriekšējo sezonu.

Play-off spēles iesākās ļoti labi ar 1 uzvaru un zaudējumu spēles 4. setā. Ļoti lielu atbalstu komandai arī sniedza komandas garākais spēlētājs ar bagātīgu volejbola pieredzi Renārs Strazds. Ar šo 1 uzvaru pietika, lai cīnītos 23. aprīlī par 3. vietu grupā. Diemžēl diena nebija pārāk veiksmīga un laikam pretinieki bija nopietnāk sagatavojušies spēlei un spraigā 4 setu cīņā zaudējums ar 3:1 un šogad smagās cpēlēs godam izcīnīta 4. vieta!
 
Paldies visai komandai par izturību, pacietību un entuziasma nezaudēšanu visas sezonas garumā! Tagad vasara – individuālo treniņu un pludmales volejbola laiks, lai atkal septembrī turpinātu iesākto progresu un uzlabotu prasmes.

Informāciju sagatavoja:
Komandas kapteinis Edgars Kaupe

 

 Share on Facebook Tweet