Drukāt

Sīvās cīņās noskaidroti “3x3” florbola un ielu basketbola turnīra 2. posma uzvarētāji

.

3x3-stritbols19. augustā Carnikava sporta kompleksā tika aizvadīts 2. posms "3x3" ielu basketbola un florbola turnīros. Tāpat kā 1. posmā līdztekus norisinājās arī velo veiklības sacensībās un basketbola trīspunktu metienu konkurss.
 
Abos sporta veidos turnīrs norisinājās divās vecuma grupās: 2003. gadā dzimušie un jaunāki, kā arī 2002. gadā dzimušie un vecāki.
 
Florbolā jauniešiem uzvarēja "Tūristi", otrie bija 1. posma uzvarētāji "Liec iekšā", bet trešie – "Upmalas buļļi". Savukārt basketbolā jauniešiem uzvarēja "Met iekšā", bet 1. posma uzvarētāji "Beasti" – palika otrie.
 
Pieaugušo grupā abos sporta veidos norisinājās tik spraigas cīņas, kuras spēja veldzēt vien nelielais lietutiņš. Florbola mazajā finālā par 3. vietu cīnījās "Perlabox" un "Carnikavas Nafta". Sīvā cīņā ar rezultātu 1:0 uzvaru svinēja "Perlabox". Spēlē par 1. vietu sacentās "Zodiaks" un "Kāds Jančuks?" Kā jau pieklājas kārtīgā finālspēlē, pamatlaiks noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu – 3:3. Uzvarētāju noteica pēcspēles izgājienos viens pret vienu, un tajos veiksmīgāki izrādījās "Kāds Jančuks?" spēlētāji, kas ieguva turnīra uzvarētāju kausu.
 
Ielu basketbola turnīrā komandas izspēlēja divus apļus un pēc tam sacentās pusfinālā. Pirmajā pusfinālā "BBārs" ar 15:6 pieveica komandu "Zirnis", otrajā "Ko te notiek?" ar 15:10 uzvarēja komandu "Dubļi". Tādējādi jau otro posmu pēc kārtas finālā tikās komandas "Ko te notiek?" un "BBārs".
 
Gan pusfinālu, gan lielā un mazā fināla spēļu laikā lija lietus, kas apgrūtināja spēles gaitu. Šādos apstākļos vislabāk sevi parādīja komanda "BBārs", kura svinēja uzvaru turnīra kopvērtējumā. 3. vietu izcīnīja "Zirņa" spēlētāji.
 
Velo veiklības sacensībās, kurās bijā jāpārvar dažāda veida šķēršļi, 1.vietā ierindojās Kristers Oiguss, 2. – Mikus Ozoliņš, 3. – Kristers Apels.
 
Visā pasākuma laikā norisinājās cīņa par precīzākā trīspunktu guvēja titulu. Katram dalībniekam bija jāveic 10 metienu. Pēc priekšsacīkstēm finālam kvalificējās trīs dalībnieki – Laura Alsberga, Ojārs Libsbergs un Kaspars Siliņš, savukārt desmit metienu finālsērijā uzvaru ar četriem precīziem trāpījumiem svinēja Ojārs Libsbergs.
 
Paldies pasākuma atbalstītājiem un rīkotājiem – "White Glo", "Miķeļa alus", "Bioderma", kā arī personīgi Agnesei Ģērmanei, Sarmim Ozoliņam, Arnim Rozītim un patīkamās noskaņas radītājam DJ Jānim Kozlovskim.
 
E. Krūms
 
 Share on Facebook Tweet