Drukāt

Carnikavas futbola veterāni uzvar LAVČF 11. posmā

.

Negu svetki sports-3119Carnikavas veterānu futbola komanda 13. oktobrī uzvarēja Latvijas atklātā veterānu čempionāta futbolā (LAVČF) 11. posmā, finālā ar 1:0 pieveicot komandu "Jūrmala".

Šī turnīra B apakšgrupā mūsējie trīsreiz uzvarēja un vienreiz cīnījās neizšķirti, bet pusfinālā carnikavieši ar 2:0 bija pārāki Daugavpils komandu. Aleksandrs Čiņajevs un Jevgēnijs Solovjevs no Carnikavas komandas tika nominēti četru turnīra labāko spēlētāju vidū.
 
Sezonas noslēdzošās sacensībās notiks 27. oktobrī Ogrē. Daugavpils komanda kopvērtējuma galvgalī izveidojusi 16 punktu pārsvaru, bet Carnikavas veterānu futbolisti par pārējām divām vietām un goda pjedestāla sacentīsies ar komandām "Rēzekne", "Viesulis" un "Jūrmala" – patlaban šīs komandas šķir tikai divi punkti.
 
Šādu turnīru sēriju veterāniem Latvijas Futbola federācija (LFF) organizē ceturto gadu pēc kārtas, un carnikavieši divreiz bijuši labāko trijniekā.
 
Kopumā sezonas garumā notiek 12 sacensības, kuras uzņem laukumi Jēkabpilī, Balvos, Kauguros Aizkrauklē, Rēzeknē, Rīgā, Žagarē (Lietuva), Carnikavā, Limbažos, Daugavpilī un Ogrē. Atsevišķās sacensībās kopā ar Latvijas futbola veterāniem spēkojas arī Lietuvas un Baltkrievijas pārstāvji.
 
I. Cerbule, pēc LFF sniegtās informācijas
 Share on Facebook Tweet