Drukāt

Carnikavas florbolisti RAČ pirmā apļa turnīru pabeidz kā uzvarētāji

.

florbols-29112018-18681. februārī Carnikavas florbolisti izbraukumā aizvadīja Rīgas atklātā čempionāta florbolā pirmā posma pēdējo spēli pret vienu no turnīra līderiem – "BRGD/Impar" komandu. Spēles rezultāts izšķīra galīgo vietu sadalījumu pēc pirmā posma, jo atkarībā no tā carnikavieši varēja ieņemt gan pirmo, gan trešo vietu.
 
Spēli apņēmīgāk iesāka mūsējie, pēc pirmā perioda izvirzoties vadībā ar 2:0. Otrajā periodā carnikavieši palielināja pārsvaru par vieniem vārtiem, taču tad pretinieki pierādīja, ka atrašanās turnīra galvgalī nav nejauša un rezultātu izlīdzināja. FK "Carnikava" atbildēja ar vienu vārtu guvumu un periodu noslēdza ar minimālu pārsvaru 4:3. Trešajā periodā dominēja Carnikavas florbolisti, kuri gan vairāk meta pa pretinieku vārtiem, gan bija rezultatīvi. Spēle noslēdzās ar 8:4, un FK Carnikava pēc pirmā posma spēlēm ierindojas pirmajā vietā.
 
Turnīra nolikums paredz, ka pirmā posma turnīra astoņas labākās komandas veido A divīziju, kurā tiks aizvadīts otrais aplis, jau ieskaitot komandu savstarpējo spēļu rezultātus pirmajā aplī. Tādējādi Carnikavas komanda līdzi ņem vienīgi zaudējumu Saulkalnes florbolistiem.
 
Februārī divas no četrām RAČ mūsējie aizvadīs Carnikavas pamatskolas sporta zālē (18. un 25. februārī), nāciet atbalstīt mūsējos!
 Share on Facebook Tweet