Drukāt

“Veselības skrējienu” atlikušie posmi pārcelti uz pavasari

.

stadium lines-700x393

Veselības un spēka skrējieni, kas katru trešdienu norisinās Carnikavā, pēc Ministru kabineta rīkojuma “Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu” šogad vairs nenotiks, bet atlikušie posmi, visticamāk, tiks organizēti nākamā gada pavasarī, informē skrējienu organizatori Latvijas Bērnu un Jauniešu sporta asociācija.


Šobrīd valstī izsludināta ārkārtējā situācija, bet sporta pasākumi drīkst notikt vienīgi epidemioloģiski drošā vidē, kas nozīmē, ka sacensībās piedalās dalībnieki, kuriem veikta vakcinācija vai kuri pārslimojuši “Covid-19”, tātad var uzrādīt sadarbspējīgus sertifikātus.

Lielākā daļa “Veselības skrējienu” dalībnieki ir bērni un, ņemot vērā šobrīd spēkā esošos ierobežojumus, sacensībās viņi piedalīties nedrīkst. “Veselības skrējienos” līdz šim aizvadīta aptuveni puse posmu, tādējādi organizatori apsvēra divas iespējas – apbalvot labākos skrējējus, kopvērtējumu nosakot pēc līdz šim aizvadītajiem posmiem vai turpināt sacensības pavasarī. Šobrīd pieņemts lēmums, ka sacensību atlikušie posmi un apbalvošana notiks aprīlī vai maijā, ja to atļaus epidemioloģiskā situācija.

Veselības” un “Zibens spēka” skrējienos bija aizvadīti tieši puse posmu – trīs no sešiem veselības un divi no četriem spēka skrējieniem.

VESELĪBAS UN ZIBENS SKRĒJIENU REZULTĀTI KOPVĒRTĒJUMS

“Veselības skrējienus” rīko Latvijas Bērnu un Jauniešu sporta asociācija sadarbībā ar Ādažu novada pašvaldību.

Foto: Unsplah
 Share on Facebook Tweet