Drukāt

“Czech Open” turnīrā Prāgā “SĀC” florbolistus aptur minimāls zaudējums izšķirošajā spēlē

.

Florbols Praga apgrieztsCarnikavas, Ādažu un Saulkrastu novadu apvienotais florbola klubs "SĀC" augusta sākumā iekļuva starp 32 labākajām komandām starptautiskajā turnīrā "Czech Open" Prāgā. "Open" grupā piedalījās 120 vienības no 16 valstīm, tostarp arī Indijas.
 
Grupu turnīrā "SĀC" florbolisti ieņēma trešo vietu četru klubu konkurencē. Pirmajā spēlē ielaižot vārtus 15 sekundes pirms spēles beigām, mūsu florbolisti izlaida no rokām uzvaru un nospēlēja 4:4 ar Prāgas "Wizards DDM" vienību. Dienas otrajā spēlē mūsējie ar 1:3 piekāpās Somijas klubam "KamuGang", kas vēlāk turnīrā tika līdz pusfinālam. Savukārt grupu turnīra pēdējā spēlē, kuras sākās bija jau nākamajā rītā pulksten astoņos, ar 8:1 tika sagrauta čehu vienība "Slovan Jindrichuv Hradec". Grupu turnīra spēlēs ar rezultativitāti izcēlās gados jaunākais spēlētājs Krists Saldatenoks – pirmajā mačā viņa kontā "hettriks", bet trešajā – divi vārti un divas rezultatīvas piespēles.
 
Izslēgšanas turnīra 1/128 kārtā "SĀC" ar 5:0 pārliecinoši pieveica "MS Eskaluje" komandu no Čehijas (divi precīzi metieni Dēvidam Osītim), vēlāk vakarā aizvadot dienas trešo spēli 1/64 kārtā tika pārspēta Slovākijas 1. līgas vienība "FBC 11 Trnava" 5:3 (Jānim Boroduškam un Ralfam Stratanam pa diviem goliem). Trešajā spēļu dienā 1/32 finālā ar 4:1 tika uzvarēta "Kais Mora" vienība no Zviedrijas, bet cīņā par vietu astotdaļfinālā "SĀC" saspringtā un nervozā spēlē ar rezultātu 4:5 piekāpās "IBK Kerubi" komandai no Somijas, kuras sastāvā spēlēja izbijuši Somijas augstāko līgu spēlētāji.
 Share on Facebook Tweet