Drukāt

Pēdējās četrās minūtēs BK “Carnikava” izšķir spēles likteni par labu sev

.

besketbola bumba8. oktobrī BK Carnikava savā laukumā uzņēma viesus LBL3 čempionātā no BK Madona/BJSS. Madonas basketbolisti līgā atgriežas pēc vairāku gadu pārtraukuma, jo iepriekšējās sezonas startēja LBL2 turnīrā.
 
Spēles sākumā mājiniekiem nepadevās uzbrukt groziem ar augstu precizitāti, taču viesi, uzvarot cīņu pie groza, uzbruka daudz sekmīgāk un pēc 10 minūtēm jau bija izvirzījušies vadībā 16:23.
Otrajā ceturtdaļā laukumā notika līdzvērtīga cīņa, tomēr madoniešiem izdevās pārsvaru mazliet pieaudzēt, un pirmais puslaiks beidzās ar 29:38.
 
Trešo ceturtdaļu Carnikavas komanda iesāka ļoti enerģiski un strauji dzēšot viesu iekrāto pārsvaru. Rezultāts 53:53 pirms ceturtās ceturtdaļas solīja intrigu līdz mača beigām. Spēles ceturto ceturtdaļu viesi iesāka ar izvirzīšanos vadībā (56:60), ilgu laiku uz rezultāta tablo rezultāts turējās pāris punktu robežās. Taču spēles pēdējās četras minūtes lieliskas izdevās Carnikavas basketbolistiem, ka svinēja uzvaru spēlē ar rezultātu 81:68.
 
Jānim Ābolam šajā mačā 28 gūti punkti, Rolandam Dovgjallo – 23, bet 18 punktus rezultātam pievienoja Mārtiņš Terehovičs. Nākamo spēli 18. oktobrī komanda aizvadīs izbraukumā Jēkabpilī, bet 22. oktobrī komanda atgriezīsies savā laukumā, kad uzņems BK "Valmiera Glass/Via-3". Nāciet un klātienē atbalstiet mūsu basketbolistus!
 
R. Rullis
 Share on Facebook Tweet