Drukāt

Carnikavas jaunie futbolisti kļuvuši par Vidzemes reģiona čempioniem futbolā

.

fa59561a-63d5-4127-a2c4-b2a1c12722e3
Treneru Ivara Zvirbuļa un Gata Zankovska apvienotās futbola komandas no Carnikavas un Ādažiem izcīnījušas čempionu titulus Vidzemes reģionā, attiecīgi, U-11 (2010.g.dz. zēni) un U-10 (2011.g.dz.) grupās.

U-11 komanda (MFK Alianse) no četrām sabraukuma kārtām trīsreiz palika nepārspēta 20 komandu konkurencē, kas kopvērtējumā 2021. gada sezonā ļāva izcīnīt pirmo vietu. Jāuzsver, ka puiši jau otro gadu pēc kārtas triumfē šajās sacensībās, kas liecina par plānveidīgu sagatavošanos un sportisko izaugsmi ilgākā laika posmā.
Čempionātā carnikavieši un ādažnieki piedalījās ar divām komandām (kopā 20 bērni), lai iespēju iegūt spēļu praksi dotu visiem komandas dalībniekiem. Arī otrā komanda nospēlēja cienījami, pēc otrās kārtas pietuvojoties labākajam sešiniekam, taču pandēmijas ierobežojumu un pašizolācijas dēļ bija spiesti izlaist trešo sabraukuma kārtu, kas automātiski jaunos futbolistus nobīdīja uz zemākām pozīcijām. Tomēr neskatoties uz to, komanda pierādīja, ka prot spēlēt futbolu un pēdējās šī gada sacensībās četrās spēlēs izcīnīja četras uzvaras, pārspējot sāncenšus no Ogres, Ropažiem, Siguldas, kā arī FK Auda komandu.

Kopumā čempionāts tika pārstāvēts ar 20 komandām no 13 dažādām pilsētām. Papildus jau minētajām komandām, piedalījās vienības arī arī no Valmieras, Smiltenes, Ikšķiles, Limbažiem un citām Latvijas vietām.
15db5303-4fab-48ba-aac1-eaf0aa007b5c
U-10 komanda aizvadīja trīs sabraukuma kārtas (4. kārta tika atcelta), kurās divreiz uzvarēja, bet vēl reizi ierindojās trešajā vietā. Kopumā čempionātā piedalījās 20 komandas.
Priecē tas, ka visas trīs Ādažu novada komandas bija nokomplektētas ne tikai no carnikaviešiem un ādažniekiem, bet tajās spēlēja arī puiši no Kadagas, Garciema, Lilastes un Gaujas.

Sezonas turpinājumā lielākā daļa no komandas sastāva turpinās gatavoties debijai uz lielā laukuma, spēkus izmēģinot formātā 11:11, kas arī norisināsies Vidzemes reģiona ietvaros.

U-10 grupas turnīra tabula
U-11 grupas turnīra tabula
 Share on Facebook Tweet