Drukāt

Komanda "Vienalga" uzvar pirmajā Carnikavas streetball 3x3 turnīrā

.

1 3 vieta5.jūlijā Carnikavas sporta kompleksā notika pirmais Carnikavas Streetball 3x3 turnīrs, kurš tika iekļauts arī LBS 3x3 turnīra kalendārā,tādējādi nodrošinot iespēju spēlētājiem krāt pasaules ranga punktus.
 
Turnīrā piedalījās 7 komandas, kuras aizvadīja 1 apļa grupas turnīru, izspēlējot katra komanda ar katru. Tālāk no grupas izkļuva 4 labākās komandas, tālāk jau cīnoties play off, kur 1.vieta tikās ar 4.vietu, savukārt 2.vieta ar 3.vietu.
Grupu turnīru ļoti pārliecinoši, kā jau tas biaj gaidāms, aizvadīja turnīra favorīti komanda "Vienalga", kuri pārliecinoši uz varēja visās spēlēs. 2.vietu ieguva komanda "Two and a half dad", kuri vienīgo zaudējumu piedzīvoja tieši pret "Vienalga". Ļoti sīva cīņa norisinājās par 3.vietu, uz kuru pretendēja vienlaicīgi 3 komandas - "Trīs kreiļi", "Kolektīvs Skujiņi" un "Pofig". Visām komandām bija vienāds uzvaru skaits, līdz ar to visu izšķīra savstarpējo spēļu punktu attiecība. Skatoties pēc tā, 3.vietu izcīnīja "Trīs kreiļi". Bet tā kā pēdējās grupu turnīra spēles burtiski pēdējā uzbrukumā potītes traumu guva "Trīs kreiļi" komandas spēlētājs Edgars Darģis, komanda pieņēma smagu lēmumu no turnīra izstāties. Līdz ar to play off kārtā tika "Pofig" un "Kolektīvs Skujiņi".
Arī play off kārtā komanda "Vienalga" turpināja dominēt un sagrāva savus pretiniekus "Kolektīvs Skujiņš" ar rezultātu 11:0, tādējādi iekļūstot finālā. Otrajā pusfinālā tika jau aizvadīta līdzīgāka spēle, kurā "Two and a half dad" komanda ar rezultātu 11:7 uzvarēja "Pofig".
Spēlē par 3.vietu ļoti spraigā un interesantā cīņā ar rezultātu 15:10 uzvarējā "Kolektīvs Skujiņi", kurā spēlēja Ričards Vambuts, Ģirts Zāģeris un Roberts Sabutovičs.
Lielais fināls bija ļoti spraigs. Spēli labāk iesāka "Two and a half dad", kuri spēles pirmo daļu bija vadībā. Bet spēles beigas labāk aizvadīja "Vienalga", kuri veica izrāvienu uz beigās uzvarēja ar rezultātu 15:11.
Uzvarētāju sastāvā spēlēja Rolands Dovgjallo, Jānis Ābols, Kristaps Odziņš un Egīls Ločmelis.
"Two and a half dad" komandā spēlēja Ojārs Libsbergs, Kaspars Siliņš, Dāvis Siliņš un Arnis Rozītis.
Visu pasākuma laiku par mūziku, komentēšanu un labu atmosfēru rūpējās DJ KOZY (Jānis Kozlovskis).
Paldies protams arī visām komandām, dalībniekiem un skatītājiem par foršo atmosfēru!
REZULTĀTI šeit
 Share on Facebook Tweet