Drukāt

Aizvadīts Carnikavas klasiskais slēpojums 2018

.

Klasiskais-298603.03.2018. Sporta un aktīvās atpūtas parkā “ZIBEŅI” norisinājās Carnikavas klasiskais slēpojums. Laika apstākļi dalībniekus un atbalstītājus lutināja ar saulainu un patīkamu dienu. Sacensībās uz starta izgāja 49 dalībnieki no Carnikavas, Priekuļiem, Rīgas, Saulkrastiem, Ventspils, Cēsīm, Ādažiem, Madonas.
Kā jau ierasts sākumā uz starta stājās mazākie dalībnieki, kuri mēroja 260m garo distanci. V4 grupā uzvarēja Edvards Juškevics, S6 grupā uzvarēja Herta Grantskalna, bet V6 grupā Valters Blūme.
Tad tika veikta 500m distance, kur S8 grupā uzvarēja Amanda Kampāne, S10 grupā Krista Grantskalna un V10 grupā Ģirts Vaļskis.
S12 grupā, kur bija jāveic 1,25km gara distance, uzvarēja Krista Grantskalna.
Pēc tam jau starts tika dots 8km distancei, kur dalībniekiem bija jāveic 2 apļi, katrs pa 4km. Šeit S Elites grupā uzvarēja Rūta Patmalniece no Rīgas, bet 2.vietā palika carnikaviete Marina žagata. V Elites grupā uzvarēja Andis Laveiķis. S Tautas grupā uzvarēja Renāte Rodionova, bet V Tautas grupā 1.vieta atkal rīdziniekiem – uzvarēja Vjačeslavs Žunda, aiz sevis atstājot Krišjāni Grigalinoviču. S.veterānu grupā uzvarēja Ingūna Eglīte no Priekuļiem. Labākā no carnikavietēm bija Rita Jansone, kurai 4.vieta. V.veterānu grupā uzvarēja madonietis Aldis Šuriņš, bet labākais carnikavietis Māris Liepa palika 5.vietā.
 
REZULTĀTI šeit
FOTOGALERIJA šeit
 Share on Facebook Tweet