Drukāt

Carnikavas veterānu futbola komandai veiksmīgi starti telpu futbola čempionātos.

.

VeteraniLaika posmā no 2017.gada 9.decembra līdz 2018.gada 25.martam Carnikavas veterānu futbola komanda piedalījās Latvijas telpu futbola asociācijas rīkotajā Latvijas čempionātā telpu futbolā veterāniem.
Kopā tika rīkoti 4 sabraukumi, kuros komandas izspēlēja katra ar katru. Pēc 4 sabraukumiem Carnikavas komanda ierindojās 2.vietā, nodrošinot vietu ½ finālā. 25.martā Rīgā, Elektrum Olimpiskajā centrā tika aizvadītas ½ fināla cīņas un arī fināls. Carnikavas komanda pusfinālā ar 3:0 uzvarēja “FK02” komandu. Finālā ļoti līdzīgā cīņā tomēr nācās atzīt FK “NIKARS-Sportima” komandas pārākumu ar rezultātu 2:3. Līdz ar to Carnikavas komanda izcīnīja 2.vietu. Par visa turnīra vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Carnikavas komandas spēlētājs Kirils Petrovs.
Paralēli cīņām LTFA veterānu čempionātā, Carnikavas veterānu futbola komanda piedalījās arī Vidzemes atklātajā VETERĀNU LĪGAS ziemas čempionātā telpu futbolā. Kopā šajā turnīrā piedalījās 8 komandas. Carnikavas komanda šajā turnīrā neizjuta zaudējuma rūgtumu, jo uzvarēja 12 spēles, bet 2 spēlēs noslēdzās neizšķirti. Līdz ar to, kopvērtējumā Carnikavas komanda izcīnīja pārliecinošu uzvaru, kas komandai jau bija 5 uzvara pēc kārtas.
Carnikavas komandas spēlētājs Aleksejs Šabala kļuva par turnīra rezulttatīvāko spēlētāju, kopumā gūstot 12 vārtus. Tika nosaukts arī katras komandas vērtīgākais spēlētājs un Carnikavas komandā par tādu tika atzīts Igors Pociluiko.
 Share on Facebook Tweet