Drukāt

Jauno orientieristu sasniegumi aprīļa mēnesī

.

LČ garā distance 1.vieta Grieta Grantskalna 2.vieta Marta Marija BirzkopeSākusies orientēšanās sezona un jaunie orientieristi no Carnikavas ar saviem rezultātiem ir pierādījuši, ka ziemas treniņi nav bijuši veltīgi.
Otrajās Lieldienās Rīgā, Pētersalā tika aizvadīts pirmais Latvijas sprinta kausa posms – Lieldienu balva orientēšanās sportā ar 450 dalībniekiem. Visātrākā S12 grupā starp 32 dalībniecēm bija carnikaviete Marta Marija Birzkope- 1.vieta S12 grupā.
Dobeles novada Krievkalnos 7.-8.aprīlī norisinājās Latvijas Kausa 1.posms orientēšanās sacensības vidējā un garajās distancēs „Kurzemes pavasaris”, kur jaunākajā V12 grupā starp 32 dalībniekiem 2.vietu izcīnīja Roberts Graudiņš, brālim Rūdolfam 4.vieta.
14. un 15. aprīlī Jaunciemā tika aizvadītas orientēšanās sacensības “Rīgas Kausi”, kas kopā pulcēja 850 dalībnieku no 13 valstīm. Teicamus rezultātus uzrādīja - Grieta Grantskalna(W12/ 29 dalībnieki), izcīnot savā grupā uzvaru.M12 grupā no 43 dalībniekiem Rūdolfam Graudiņam 4.vieta, bet brālim Robertam7.vieta.
22.04. Talsu apkārtnē Kamparkalnā norisinājās Latvijas Čempionātā garajā distancē, kur vecuma un meistarības grupās par čempionu tituliem cīnījās vairāk kā 500 orientieristu. Jaunie orientieristi no Carnikavas izcīnīja 3 medaļas jaunākajā grupā: zelta medaļu izcīna Grietai Grantskalna (S12 /29 dalībnieki) sudrabs - Martai Marijai Birzkopei un Rūdolfam Graudiņam (V12/30dalībnieki) 11.aprīlī Carnikavas pamatskolas skolēni piedalījās Latvijas skolu orientēšanās kausā, kur iekļūstot finālā un startējot psiholoģiski sasprindzinātā skrējienā Grietai Grantskalnei un Martai Marijai Birzopei un finišejot 1. un 2.vietā, rezultāti uzrādīja, ka „Labirintā” nav atzīmes vienā kontrolpunktā. Bija sarūgtinājums . Viņas revanšējās Latvijas čempionātā un pierādīja, ka tomēr ir patreiz labākās.
Lai apgūtu orientēšanās iemaņas, var pieteikties orientēšanās sekcijā, sazinoties ar treneri Tamāru Kosmačevu (tālr. 29104320, nodarbības otrdienās un trešdienās).
 Share on Facebook Tweet