Drukāt

Reinis Kalnbērziņš uzvar Ziemassvētku kausā 2019 zolītē

.

ZolmaniJau tradicionāli gada beigās novada zolītes spēlētāji triju ceturtdienu vakaros pulcējās tautas namā "Ozolaine", lai noskaidrotu "Ziemassvētku kausa 2019" ieguvēju. Pirmajā posmā vadībā izvirzījās Raitis Rēvelis, kurš to saglabāja arī otrā posma spēlēs. Taču trešā posma rezultāti mainīja vietu sadalījumu starp līderiem, un visa turnīra kopsummā uzvaru svinēja Reinis Kalnbērziņšm, kurš labāko sešniekā bija arī pirmajos divos posmos.
 
Godalgotās vietas izcīnīja:
1. vieta – Reinis Kalnbērziņš,
2. vieta – Andris Iesalnieks,
3. vieta – Raitis Rēvelis,
4. vieta – Gundaris Kravalis,
5. vieta – Māris Sproģis,
6. vieta – Vilnis Romanovskis.
 
Aktīvākie zolmaņi turnīrā bija Reinis Kalnbērziņš un Raitis Rēvelis – abi ar trim uzvarētām zolēm un nevienu zaudētu zoli.
 
Trīs posmos, sākot no 28. novembra, kopā tik izspēlētas jau 672 partijas, no tām visi 19 dalībnieki izmēģināja laimi, piesakot 35 zole, un 31 gadījumā jeb 89 % gadījumu tās tika izspēlētas, lielajam uzvarot, bet četros gadījumos – zaudējot. Tikai vienam dalībniekam neizdevās uzvarēt vismaz vienu zoles partiju.
 
Paldies visiem turnīra dalībniekiem par aktīvu dalību Ziemassvētku kausa turnīrā, kā arī turnīra galvenaajam tiesnesim Mārtiņam Plēsumam no Zolmaniem.lv.
 
E. Krūms
 Share on Facebook Tweet