Drukāt

Carnikavas basketbolistiem zaudējums Salacgrīvā un uzvara Valmierā

.

Baskets Carnikava Salacgriva 121119-11807. februārī kārtējo LBL3 spēli izbraukumā aizvadīja BK "Carnikava", Salacgrīvā tiekoties ar vietēja kluba basketbolistiem. Spēle jau no paša sākuma izvērtās līdzīga, komandām bieži mainoties ar vadības grožiem, bet puslaikā nedaudz priekšā bija viesi no Carnikavas – 38:40.
 
Spēles turpinājumā spēles raksturs nemainījās, tādējādi uzvarētāja noskaidrošana tika atlikta uz spēles pēdējām minūtēm. Tajās precīzāki bija BK "Salacgrīva" basketbolisti, uzvarot spēli 77:74. Mārtiņš Terehovičs un Jānis Ābols šajā spēlē guva 17 punktus, Rolands Dovgjallo – 16, bet Kristaps Odziņš – 15.
 
13. februārī mūsējie viesojās pie Valmieras jaunajiem basketbolistiem. Spēles sākumā vairākas reizes precīzi no tālienes bija mājinieki, bet viesi pieļāva vairāk kļūdu, tāpēc pēc nospēlētām 10 minūtēm rezultāts uz tablo bija 21:18. Spēles turpinājumā viesi uzlaboja sniegumu un, 2. ceturtdaļā izvirzījušies vadībā, neatdeva šo pozīciju līdz pat spēles spēles beigām. Rezultātā uzvara spēlē ar 70:90. 30 punkti šajā spēlē J. Ābolam , 22 – R. Dovgjallo.
 
Regulārajā sezonā komandai atlikusi vairs tikai viena spēle – 5. martā Rūjienā pret SK "Rūjiena". Sekojot līdzi šīs un citu spēļu rezultātiem, varēs noteikt, vai spēle pret rūjieniešiem var ieviest lielas korekcijas turnīra tabulā pirms izslēgšanas spēlēm.
 
No 16.marta sāksies izslēgšanas spēļu turnīrs, kurā BK "Carnikava" būs jāspēlē pret kādu no Rietumu grupas pirmā četrinieka komandām.
 
R. Rullis
 Share on Facebook Tweet