Drukāt

"Rexona nūjošanas festivāls Carnikavas dzintarkrastos" pulcē pussimtu dalībnieku

.

17.maijā pie Carnikavas novadpētniecības centra patīkamā atmosfērā notika ikgadējais Carnikavas nūjotāju saiets, kas šogad atšķīrās ar to, ka tajā nebija nekādu sacensību elementu – skaistajā piejūras dabas parka septiņu kilometru garajā distancē visi dalībnieki devās kopā un kopā arī finišēja.

Pēc finiša dalībnieki tika cienāti ar uz ugunskura vārītu zupu un augļiem. Pēc kārtīgas iestiprināšanās notika izloze starp pasākuma dalībniekiem, kuras laikā tika izlozētas trīs „one way" nūjas no veikala „Ceļotājs". Tāpat tika izlozētas speciāli nūjotājiem paredzētās zeķes no „Dr. Mauriņa vēnu klīnika" un „Silvanols" produkcija. Katrs pasākuma dalībnieks saņēma dāvanu no pasākuma galvenā atbalstītāja „Rexona" un atlaižu kuponu no „Dr.Mauriņa vēnu klīnikas", bet tie, kas uz pasākumu bija ieradušies dzintara rotās, saņēma pārsteiguma balviņu no AS „Dzintars". Kā atzina paši nūjotāji, tik bagātīgs balvu fonds un tik jauka pasākuma atmosfēra nav bijusi vēl nevienās nūjošanas sacensībās.

Kopumā pasākumā piedalījās nūjotāji no Rīgas, Ropažiem, Garkalnes, Talsiem, Limbažiem, Ķekavas, Stopiņiem, Piltenes, Saulkrastiem un, protams, Carnikavas.

DSC 0017

Pasākuma organizatori – Carnikavas sporta centrs saka paldies Tautas sporta asociācijai par nūjām, kuras varējām iedot tiem nūjot gribētājiem, kuriem pašiem savu nūju vēl nav. Tāpat sakām vislielāko paldies mūsu atbalstītājiem – Evitai Meierei no „Rexona", Elīnai Lukjanovičai no „Dzintars", „one way" nūju izplatītājam Latvijā Andrim Gailītim un veikalam „Ceļotājs", augļu vairumtirdzniecības uzņēmumam „Augma", Ingai Skraucei no „Silvanols" un Kristīnei Šabertei no „Dr.Mauriņa vēnu klīnika".

Paldies Carnikavas novadpētniecības centra vadītājai Elitai Pētersonei par iespēju pasākumu noorganizēt tik skaistā vietā ievziedu ieskautā Gaujas krastā!

Uz tikšanos nākamajā nūjošanas festivālā, kas notiks rudenī, 18. oktobrī!

 Share on Facebook Tweet