Drukāt

Motobraucēji Purmaļi veiksmīgi startē Jaunmārupē

.

Motokross2016. gada 3.augustā carnikavieši Roberts un Alekss Purmaļi piedalījās minimotokrosa sacensību trešajā posmā Jaunmārupē.
Šis sacensību formāts ir guvis lielu popularitāti, gan motoklubu, gan jauniešu vidū un uz sacensībām ierodas Latvijas, Igaunijas, Lietuvas un Krievijas čempionātu dalībnieki, kā arī citi jaunie motosportisti. Roberts Purmalis jau iepriekšējā gadā uzvarēja šo sacensību kopvērtējumā, tikai Q50 R klasē, bet šogad startēja jau lielākajā Q50 klasē un kopvērtējumā atkal Roberts ieņem pirmo vietu, ievērojami apsteidzot visus savus vienaudžus. Alekss Purmalis trīs gadu vecumā piedalījās trešajās motokrosa sacensībās, kurās ieguva trešo vietu un kopvērtējumā Q50R klasē arī saglabāja trešo vietu. 
Roberts Purmalis jau uzsāka intensīvus treniņus, lai gatavotos Igaunijas čempionāta trešajam posmam un Baltijas čempionāta otrajam posmam Igaunijas motocentrā Tihemetsā. Igaunijā tiekas visu Baltijas valstu top trīs braucēji un cīņas tehniski sarežģītajās Igaunijas trasēs notiek par sekundes simtdaļām. Pērnavā Robertam tehnisku problēmu dēļ nācās zaudēt igaunim Kristian Varton no MX Racing Team un kopvērtējumā arī nācās no otrās vietas atkāpties uz trešo. Turpmākajos trīs Igaunijas čempionāta posmos katrā klasē tiks noskaidroti Baltijas top trīs labākie braucēji. Paldies Roberta un Aleksa motoklubam Heath Racing un Carnikavas sporta centram par atbalstu!
Info sagatavoja: Andris Purmalis
 Share on Facebook Tweet