Drukāt

Carnikavas rudens skriešanas sacensībās rekordliels dalībnieku skaits!

.

kross bilde15.oktobrī Carnikavas slēpošanas un aktīvās atpūtas centrā “Zibeņi” trešo gadu pēc kārtas tika aizvadīts Carnikavas sporta centra un Latvijas vieglatlētikas savienības rīkotais Latvijas čempionāts un arī Carnikavas rudens kross. Uz starta līnijas stājās 410 skrējēji no visas Latvijas.
Šajās sacensībās elites grupās Latvijas spēcīgākie vieglatlēti, orientieristi un citu sporta veidu pārstāvji cīnījās par ceļazīmi uz Eiropas čempionātu krosā, kas decembra mēnesī norisināsies Itālijā. Sieviešu konkurencē iespēju startēt Eiropas čempionātā izcīnīja, Latvijas rekordiste soļošanā – Agnese Pastare no Ogres. Otrā vietā Guna Ģērmaņe (olimpieša, carnikavieša Jura Ģērmaņa brāļa sieva), bet trešajā vietā Gundega Heidingere no Ogres.  Vīru konkurencē elites grupā pirmā vieta šogad Jānim Girgensonam no Sporta Kluba “Metrons/NIKE”, kurš aiz sevis atstāja pagājušā gada uzvarētāju Reini Hartmani no Ventspils Uz pjedestāla 3.vietas kāpa Indulis Bikše no Madonas.
Vairāki carnikavieši nenobijās no spēcīgās sporta skolu pārstāvju un absolventu  konkurences, braši cīnījās ar viņiem un kāpa arī uz goda pjedestāla. S4 grupā uzvarēja Darja Žagata, bet 3.vietā ierindojās vēl viena carnikaviete Zane Jākobsone. Gustavs Kalme izcīnīja uzvaru V4 grupā, Danija Gubāte 3.vietu (S6 grupa), Edvards Krūms 2.vietu (V6 grupā), Kristers Apels 2.vietu (V10 grupā), Artūrs Liepa 2.vietu (V14 grupā), Marina Žagata 3.vietu (S Tautas grupā), Lauris Rodionovs 3.vietu (V Tautas grupā), Santa Suta-Zute 3.vietu (S40 grupā), Ināra Lūse 1.vietu (S50 grupā), Vilnis Liepiņš 2.vietu (V60 grupā), Brigita deKopē 1.vietu (S70 grupā), Jānis Lūsi 2.vietu (V70 grupā), Dailis Gubāts 3.vietu (100kg+ grupā).
Carnikavas sporta centrs saka vislielāko paldies visiem, kas bija iesaistīti šo, gada lielāko novada sacensību, organizēšanā: Carnikavas novada domei, Carnikavas komunālservisam, Carnikavas pašvaldības policijai, kafejnīcei “Tīne”. Paldies Jānim Innusam un trašu tiesnešiem par kvalitatīvu trašu sagatavošanu.
Paldies visu dalībnieku vārdā sakām sacensību sponsoriem –Rāmkalni, Bioderma, Joma, Port Hotel, Evlii, Laserdog (http://www.laserdog.lv/), Ādažu alus, Brubeck, Bandana.lv, BlueBox.
 
FOTOGALERIJA šeit:
REZULTĀTI šeit:
VIDEO šeit:
 Share on Facebook Tweet