Drukāt

Carnikavas Jaungada džudo turnīrā piedalās bērni un jaunieši no visas Latvijas un arī no Lietuvas

.

Dzudo 22012017 721.-22.janvārī Carnikavā notika starptautiskais Jaungada džudo turnīrs, kurš ir īpaši populārs ne tikai Latvijas, bet arī Baltijas valstu sportistu vidū. Sacensības organizēja Carnikavas sporta centrs, turnīru tiesāja un apkalpoja Latvijas Džudo federācijas tiesneši. Visu sacensību gaitu divu dienu garumā uzraudzīja federācijas sporta direktors Germans Šteinbuks, līdz ar to sacensību kvalitāte bija ļoti augstā profesionālajā līmenī.
Sacensību pirmajā dienā ļoti kuplā skaitā uz turnīru ieradās jaunākie džudo sportisti, tostarp virkne carnikaviešu. Aleksejs Kulakovs U12 (līdz 25kg) grupā izcīnīja 1.vietu, bet Henrijs Japiņš (U12, līdz 22kg) un Kristīne Mocebekere (U12, +44 kg) izcīnīja 3.vietas. 
Sacensību otrajā dienā vietu uz tatami ieņēma četrpadsmit un sešpadsmit gadīgi jaunieši un jaunietes. Lai arī saka, ka “mājās pat sienas palīdz”, mūsu novada sportistiem šajā turnīrā tika sastādīta pamatīga konkurence. Ļoti stiprajā konkurencē Sandis Henrijs Grīns ierindojās 7.vietā (U16, līdz 55 kg). Atsevišķās vecuma grupās un svara kategorijās uzvaras izcīnīja arī kaimiņvalstu sportisti no Lietuvas. Tā piemēram U14 grupā (līdz 48 kg) 1.vietu izcīnīja Kamile Marcinkeviciute, bet Matas Norkevičius 1.vietu izcīnīja U14 grupā (līdz 32 kg).
Kopumā sacensībās piedalījās 25 klubi un pēc izcīnīto medaļu skaita 1.vietu izcīnīja Ādažu BJSS, 2.vietu Jelgavas BJSS, bet trešajā vietā ierindojās KYODAI.
Lielu paldies Carnikavas sporta centrs saka mūsu džudo trenerim Leonīdam Kuzņecovam, kurš popularizējis džudo, piesaistījis lielu dalībnieku skaitu no visas Latvijas un palīdzējis veiksmīgi noorganizēt šīs sacensības. Paldies! 
 
REZULTĀTI šeit
FOTOGALERIJA (U10) šeit
FOTOGALERIJA (U12) šeit
FOTOGALERIJA (U14) šeit
FOTOGALERIJA (U16) šeit
 Share on Facebook Tweet