Drukāt

Carnikavas KLASISKAIS slēpojums 2017

.

Klasiskais slepojums-5103Iestājoties pavasarīgajiem laika apstākļiem daudzi smīkņāja un tikai reti kurš ticēja, ka Carnikavas Klasiskais slēpojums notiks. Bet neskatoties ne uz ko, tika “uzfrišināta” Carnikavas sporta kompleksā izveidotā mākslīgā sniega trase un sarīkotas šīs slēpošanas sacensības.

Sacensību dienā 05.03.2017. atgriezās arī ziema un uznāca putenis. Bet īstenos slēpot gribētājus neatbaidīs nekādi laika apstākļi un kopumā sacensībās startēja 55 dalībnieki no visas Latvijas - Gulbenes, Ogres, Priekuļiem, Ķekavas, Ādažiem, Saulkrastiem, Baložiem, Rīgas un Carnikavas..
Sākumā uz starta devās paši mazākie slēpotāji, kuri veica 200 metru distanci. S4 grupā uzvarēja gulbeniete Ieva Griķe. S6 grupā pirmās divas vietas tika Kampānu ģimenei – 1.vieta Amandai, 2.vieta Alisei. Bet trešā palika Darja Žagata. V6 grupā uzvarēja Valters Blūms.
S8 grupā uzvarēja Estere Piksone, bet 2.vietā un 3.vietā ierindojās carnikavietes Aleksandra Mitule un Nadīna Blūme.
Carnikaviešiem šajās sacensībās starp spēcīgiem konkurentiem no pārējās Latvijas, kopumā ļoti labi rezultāti. Tā V8 grupā Ernestam Lejniekam 2.vieta. S10 grupā Grieta Grantskalna izcīnīja 2.vietu, V10 grupā 2. un 3.vietā ierindojās brāļi Rūdolfs un Roberts Graudiņi, S12 grupā Marta Marija Birzkope izcīnīja 2.vietu, V12 grupā 3.vietu izcīnīja Ralfs Endijs Želubovskis. S16 grupā uzvarēja  Linda Blūme.
V Elites grupā viss pjedestāls piederēja carnikaviešiem. Pārliecinošu uzvaru izcīnīja Edgars Bričonoks, aiz sevis atstājos Jāni Cīmuru un Kasparu Bukovu. S Tautas grupā uzvarēja Marina Žagata, savukārt V Tautas grupā 2.vietu izcīnīja Lauris Rodionovs. V40 grupā uzvarēja Ģirts Deviķis. V50 grupā 2.vietā palika Sergejs Rodionovs, bet V60 grupā uzvarēja Raimonds Garenčiks, aiz sevis atstājos Vilni Liepiņu. S70 grupā triumfēja Vaira Innus.
Lielu paldies gribam teikt mūsu atbalstītājiem no Veikala “Ceļotājs”, “Rāmkalni”, “Porthotel”, “BIODERMA” un “Evlii”. Un protams arī trases tiesnesim Jānim Innusam, kā arī Ilzei Tjarvei par gardo zupu.
 
REZULTĀTI šeit
FOTOGALERIJA šeit
 Share on Facebook Tweet