Drukāt

Jaunie riteņbraucēji mērojas spēkiem epidemioloģiski droši organizētos kontroltreniņos

.

KLejins4-53Šā gada 5. un 19. maijā, ievērojot valstī noteiktos epidemioloģiskās drošības ierobežojumus Covid-19 pandēmijas dēļ, norisinājās šosejas riteņbraukšanas kontroltreniņi "Biķernieku Apļi", kas tiek rīkoti sadarbībā ar Latvijas Riteņbraukšanas federāciju (LRF).
 
Katrā no kontroltreniņiem piedalījās aptuveni 90 riteņbraucēju. Kontroltreniņi tika organizēti Biķernieku kompleksās sporta bāzes lielajā autošosejas aplī.
 
Katram dalībniekam reģistrējoties tika piešķirts individuāls starta laiks, kas bija stingri jāievēro, tādējādi tika maksimāli novērsta no pulcēšanās.
 
Carnikavas pamatskolas 7.c klases skolnieks Krišjānis Lejiņš (attēlā) kontroltreniņa posmā izcīnīja 6. vietu. Jāpiebilst, ka jaunais sportists jau otro sezonu startē šosejas riteņbraukšanas sacensībās, pārstāvot Dobeles sporta skolas komandu trenera Daiņa Rituma vadībā.
 
Turpinoties ierobežojumiem, šādi kontroltreniņi Biķerniekos tiks turpināti arī jūnijā, un pašreizējos apstākļos tā diemžēl ir vienīgā iespēja riteņbraukšanas sporta skolu audzēkņiem, profesionāļiem un amatieriem mēroties spēkuiem reālu sacensību apstākļos.
 
Kontroltreniņā "Biķernieku velo apļi 2021" startējā arī citi mūsu novadnieki, Kristaps Knops un Arvils Vikštrēms, abi izcīnīja augsto 3.vietu startējot dažādās grupās.
 
 Share on Facebook Tweet